Berichten, kennis en onafhankelijke visie

verzamel inzichten en vorm visie voor doordachte keuzes
/Berichten, kennis en onafhankelijke visie

Inspiratief 2023 jaar van goed maken

Handgeschreven Een paar dagen is het nu, voor kerst, ik krijg weer de jeuk in de vingers om weer eens de gedachten die rond gaan in mijn brein met je te delen. Zo’n ongebreidelde snelheid van gedachten die ik heb zal

Grenzeloos gezond

2021 was het jaar van verbinden, schreef ik een jaar geleden rond deze tijd. Het is nu de tijd van een traditioneel moment van bezinning. Het bezinnen op hetgeen wat we hebben. Omdat we dan in vele kringen stilstaan bij

Remcontrole op oudere liften wel of niet? Geen issue! Doen!

Klaarblijkelijk is het heel actueel. De vraagstukken rond de opmerkingen op liftkeuringsrapporten over remcontrole. Remcontrolecontacten op liften met een vertragingskast als aandrijving met een frequentieregelaar op de motor zijn essentieel. Dit is gebleken bij een incident waar ik verder geen hele

Aandacht maakt alles mooier?

Aandacht en actie Graag wil ik onder de aandacht brengen dat we bij Péron Liftadvies ook doorontwikkelen. In november 2018 hebben we ons team uitgebreid met een senior Project- en Accountmanager, Jean-Paul van den Bosch. Hij heeft een jarenlange ervaring in

Positieve invloed door ingeving

Ingeving Het is nu ongeveer 18 jaar geleden dat ik een ingeving kreeg. Wellicht heb ik dit weleens verteld? Destijds werkte ik bij een liftbedrijf. Met heel mijn hart en ziel gaan voor de klanten. ‘s Morgens vroeg opstaan, voor de reguliere

http://www.beursbouwenwonen.nl/relatie?relatie=532738079

Beurs BOUW & WONEN

Ontdek op beurs BOUW & WONEN hoe liftbeheer beheersbaar wordt. U vindt ons op standnummer 510. Als je ervan uitgaat dat een All-in liftonderhoudscontract de meest dure oplossing is die financieel niet in het belang is van de lifteigenaar, welk contract