Péron van Stralen

Péron van Stralen

Oprichter, directeur & auteur

Met zicht op invalshoeken optimaliseren van beheersbaar management!

Bevlogen, direct, eerlijk, ondernemend en persoonlijke benadering zijn kernwoorden. Sinds 1991 werkzaam in de liftenwereld. Meervoudig ondernemer. PÉRON Liftadvies opgericht in 2002. Auteur: MVO – Maatschappelijk Verantwoord Opgelicht (2011) en Freed EGO (Engelstalig 2014).

Bevlogen mountainbiker, racefietser, windsurfer, zeezeiler en snowboarder. Buitensporten geeft hem de bezieling en de verbinding maken met de natuur.

 

Biografie

Zijn carrière in de liftenwereld is gestart in begin jaren negentig. Als liftmonteur en een 10-jarige carrière gemaakt naar liftservice management. In de tussentijd bedrijfskundige post-HBO opleiding traject gedaan en vervolgens PÉRON Liftadvies opgericht in 2002. Met nu een team van mensen die hun sporen verdiend hebben in de liftenland onafhankelijk liftadvies en liftmanagement op de kaart gezet.

De invloed van het boek MVO dat hij schreef in 2011 is nog steeds merkbaar. Daar waar er wijzigingen in regelgevingen worden voorgesteld in Nederland laat hij zijn stem horen over zin en uitwerking van aanpassingen zodat deze voor lifteigenaren ook redelijk zijn.