Workshop Energiebeheer liften – Farce, fictie & feiten

Heb je wel eens afgevraagd of het mogelijk is om het energiebeheer van liften beter duurzaam te maken in je gebouw?

Hoe zou het zijn als je als lifteigenaar weet hoe je simpelweg een korte analyse kan maken of het duurzamer kan?

Stel nou dat je in minder dan een uur te weten komt hoe dit moet zonder eerst kosten te maken, zou dat waardevol zijn?

 

Kom op de komende Beurs Bouw & Wonen op donderdag 15 september naar de eerste GRATIS vakgeheimen onthullende waardevolle workshop voor lifteigenaren.bbw-7

 

 

“Energiebeheer liften – Farce, Fictie & Feiten”

5-Stappenplan om haalbaarheid van energiebesparing bij liften te bepalen!

 

Klik HIER en schrijf direct in!

Vraag je je af hoe het mogelijk is om minder energie te verbruiken met liften? Waardoor de kosten van het verbruik direct dalen? Maar klopt dat wel? Al die verhalen? Leer in één onthullende workshop waar de kansen liggen om daadwerkelijk energie te besparen met liften. Ook waar je op moet letten wanneer iemand roept dat energie besparen geld mag kosten! Het lijkt vaak zo nobel om investeringen te doen om energie te besparen. Er zijn veel meer aspecten om te bekijken dan alleen de energierekening.

Péron van Stralen, oprichter van PÉRON Liftadvies (2002) & WikiLift.nl (2014) en auteur van het boek MVO – Maatschappelijk Verantwoord Opgelicht praat u bij over wat wel en niet zinvol is. De vorm van investeren en het juiste moment bepalen of er winst valt te behalen worden toegelicht. De belangen van partijen die zeggen dat iets mogelijk of noodzakelijk is moeten bekend zijn en gewogen worden bij het maken van keuzes. Door meer dan 25 jaar ervaring in de liftenwereld, waarvan de eerste 10 jaar in de praktijk in de liftenwereld, vertelt Péron aan de hand van een programma-plan hoe je als lifteigenaar zelf kan inventariseren of er 10-tjes, honderden of duizenden euro’s voordelen zijn te behalen met energie besparen voor uw eigen lift(en). 

Laat fictie niet worden tot een farce. Maak keuze op basis van feiten en onafhankelijke kennis. Ga na de workshop naar huis met een eigen plan voor de lift(en) en gebruik de opzet ook voor andere zaken.

Energiebeheer van liften ontrafelt! Bespaar werkelijk energie en kosten! Nu direct aanmelden betekent plaats in de zaal. GRATIS. Alleen de reiskosten en de tijd is nodig om deze kennis te vergaren waar je direct mee aan de slag kan. Is dat kostenbesparend? Wordt en blijf baas over eigen portemonnee. 

Klik HIER en schrijf direct in!