Beurs BOUW & WONEN

http://www.beursbouwenwonen.nl/relatie?relatie=532738079

Ontdek op beurs BOUW & WONEN hoe liftbeheer beheersbaar wordt. U vindt ons op standnummer 510.

Als je ervan uitgaat dat een All-in liftonderhoudscontract de meest dure oplossing is die financieel niet in het belang is van de lifteigenaar, welk contract is dan wel goed? Als je het verschil weet tussen de producten van de grote 5 (OKTSM) liftproducenten en de vrije markt producten ontstaat inzicht om de kosten beheersbaar te maken. Op de beurs maakt u kennis met onafhankelijk liftadvies en het kennis platform WikiLift.nl. Daar treft u een onschatbare waarde aan kennis die we beschikbaar maken voor lifteigenaren.

Specifieke kennis => beheersbaarheid van exploitatiekosten.

Als lifteigenaar is het lastig om te beoordelen of de MJOP van uw lift wel correct is. Wie heeft hem gemaakt? Met welke belangen is het samengesteld? Wanneer u een meerjarenonderhoudsplanning laat maken en u neemt de bedragen op in de MeerJarenOnderhoudsBegroting en kijkt er 10 jaar niet naar dan is de betrouwbaarheid niet meer zo groot zodra de uitvoeringsdata actueel worden. Het kan zijn dat de inschattingen destijds niet voldoende waren of te voorbarig. Het vooruitkijken zou bijna als glazen bol kijken kunnen worden bestempeld. Het is zaak om voortdurend te monitoren of de investeringen nog steeds nodig zijn op het eerder verwachtte tijdstip. De financiële consequenties van de grote valkuilen zijn voor jaren een blok aan het been.

GRATIS MJOB op Beurs BOUW & WONEN

Ontdek op de Beurs BOUW & WONEN hoe u eenvoudig toegang heeft om kennis te vergaren en kans maakt op een GRATIS MJOB voor uw lift.

Openingstijden Beurs

Donderdag 30 maart en vrijdag 31 maart:
13.00 uur t/m 21.00 uur
Zaterdag 1 april
10.00 uur t/m 17.00 uur

Beurslocatie

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Routeplanner

We staan op de beurs op standnummer 510.

Meld u nu aan voor GRATIS toegang: KLIK HIER of op de knop om aan te melden. (Aan de deur zijn kaarten verkrijgbaar voor € 15,00). Hier gratis aanmelden!

Verjaardag in aantocht

PÉRON Liftadvies bestaat 18 april 2017 reeds 15 jaar op de Nederlandse markt voor onafhankelijk liftadvies. Dat willen we niet alleen vieren, maar samen met onze relaties. Zorg dat je op de beurs bent om een verjaardagspresentje in ontvangst te nemen.