Congres verantwoord gebouwonderhoud – 17/18 mei 2011, Nieuwegein

Datum: 17-05-2011 t/m 18-05-2011
Locatie: NBC Blokhoeve 1 te Nieuwegein

De OSB, het Liftinstituut en VVE Belang organiseren samen  op 17 en 18 mei a.s. voor de tweede keer het congres Verantwoord Gebouwonderhoud. De editie van 17 mei is voor architecten, adviseurs, gebouweigenaren en -beheerders en facility managers. De editie van 18 mei is voor VvE leden.
Een ‘must’ voor iedereen, actief in ontwikkeling en beheer van gebouwen.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Veilig en kostenefficiënt onderhoud, gezien vanuit de keten (ontwerp, ontwikkeling, beheer, onderhoud).
  • Wie is verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de glazenwasser en gevelbehandelaar? In hoeverre kunt u aansprakelijk gesteld worden bij ongevallen en waar moet u rekening mee houden?
  • Aanvulling Bouwbesluit (AMvB) voor onderhoudbaarheid gebouwen
  • Wat zijn veilige werkmethoden voor glasbewassing en gevelonderhoud?
  • Hoe zijn gevels duurzaam te onderhouden?

Sprekers van onder andere BNA (Bond Nederlandse Architecten), Rijksgebouwendienst, arbeidsinspectie en experts op het gebied van gevelbehandeling praten u in één middag helemaal bij. Bekijk het congresprogramma.

Vakbeurs

Naast het congres Verantwoord Gebouwonderhoud vindt op dezelfde dagen de Glazenwassers- en gevelbehandelaarsvakbeurs plaats. Als u zich inschrijft voor het congres is de toegang tot deze beurs gratis. Op deze vakbeurs, die eens in de twee jaar plaatsvindt, staan ongeveer zestig exposanten die de nieuwste ontwikkelingen laten zien op het gebied van gevelonderhoud. Naast het congresprogramma en de beurs zijn er veel live demonstraties. Inschrijven voor gratis beursbezoek kan via de website.

Gratis deelname voor relaties

Voor relaties van het Liftinstituut en OSB en VvE Belang leden is de toegang tot de beurs én het congres gratis. OSB verzorgt voor hen een gratis lunch tussen de middag. Bent u relatie en heeft u belangstelling om deel te nemen aan het congres? Vraag dan bij het Liftinstituut, OSB of VvE Belang uw VIP- nummer aan (Liftinstituut: via info@liftinstituut.nl ) Daarmee kunt u zich registreren op de website. Bent u geen relatie, dan wordt een bijdrage van €50 gevraagd voor beursdeelname inclusief lunch. Ook dan kunt u zich via de website registreren.