Boek MVO – Maatschappelijk Verantwoord Opgelicht leverbaar

Ken je dat gevoel, dat wanneer je een grote aankoop moet doen, een investering voor langere tijd en dat er iets niet lijkt te kloppen? Je kan je vinger er niet op leggen?

Heb je wel eens het idee dat je iets koopt en achteraf denkt dat had ik helemaal niet nodig, maar de verkoper zij dat het zo geschikt voor me was?

In het boek dat ik heb geschreven staan verhalen over de liftenwereld, hoe dat het er daar aan toe gaat. Omdat er systemen als normaal worden beschouwd noemen we dat aanvaardbaar. Maar is dat wel zo? Is het wel zo correct? Is het niet een manier van denken die gewoon niet klopt. Worden we allemaal niet beïnvloed door wat we voorgespiegeld krijgen? Wanneer is het wel en niet aanvaardbaar?

Het is de hoogste tijd om met andere brillen naar systemen te kijken en daar waar noodzakelijk deze te doorbreken. Ben je lift-, gebouweigenaar? Een must om te lezen waar het hier over gaat. Bestel via deze link !

Ik wens u veel leesgenoegen en hoop uw bevindingen op de website www.maatschappelijkverantwoordopgelicht.nl tegemoet te zien.

Met vriendelijke groet, Péron van Stralen