Wil je altijd de laagste prijs voor je liftonderhoudscontract?

Laagste prijs voor de hoogste kwaliteit is een contradictie! Als je een lage prijs hebt voor een onderhoudscontract is de garantie dat je het op een andere manier gaat betalen groot. Het is als: je geeft iets weg en je laat op een andere manier betalen. Dan hoeft dit nog geen probleem te zijn als je over de totale uitgaven maar wel krijgt wat je nodig hebt en wat aan je wensen voldoet.

 

Dit heet in de economie vraag een aanbod op elkaar afstemmen. Je moet echter weten dat als je eenmaal een onderhoudscontract voor je gevellift, roltrap of personenlift afsluit je niet voor reparaties zomaar naar een andere bedrijf gaat. Dat weet de aanbieder ook. Het is dus handig voor de aanbieder om een lage prijs voor het onderhoudscontract af te sluiten.

 

Als je dit weet en je sluit dan een onderhoudscontract af voor een relatief hoog bedrag dan zou je denken dat dit een tegenovergesteld effect zou hebben. Dit is echter voor 90 % niet het geval . Tenzij dat je een contractvoorwaarden hebt die passen bij je organisatie. Maar dan moet je wel weten wat dat dan is en betekent. Is dat hetgeen de leverancier zegt wat voor jouw organisatie geschikt is?

 

Wat zijn jouw ervaringen met laagste prijs voor een onderhoudscontract voor je liften?

Krijg je wat je hebben wilt?

Geef onderaan in het tekstveld je antwoorden.