Team

Het team bij PÉRON Liftadvies bestaat uit:

Péron van Stralen – Directeur

Follow me on LinkedIn

Bevlogen, direct, eerlijk, ondernemend en persoonlijke benadering zijn kernwoorden. Sinds 1991 werkzaam in de liftenwereld. Meervoudig ondernemer. PÉRON Liftadvies opgericht in 2002. Auteur: MVO – Maatschappelijk Verantwoord Opgelicht (2011) en Freed EGO (Engelstalig 2014).

Bevlogen mountainbiker, racefietser, windsurfer, zeezeiler en snowboarder. Buitensporten geeft hem de bezieling en de verbinding maken met de natuur.


Eric Belderok – adviseur

Met veel technische bagage helderheid verschaffen hoe exploitatie van liftinstallaties geoptimaliseerd kan worden. Energiek en enthousiast communicator die weet complexe vraagstukken te analyseren, te enthousiasmeren van partners en te verbinden.


Jean-Paul van den Bosch – project- & accountmanager

Veel ervaring en inzicht in beheersbare liftexploitatie en sturing geven aan projectprocessen. Relatiebouwer als natuurlijke bagage. Sportman en gaat uitdagingen niet uit de weg. Leggen en onderhouden van contacten is essentieel om samenwerking te vinden en te houden.


Roland Boogers – adviseur

Bouwen aan structuur en service gerichte planning van juiste activiteiten maken betrouwbaarheid van installaties de standaard. Door de technische praktische kennis en ervaring is onafhankelijk strategisch inkoopmanagement een logisch gevolg. Sherlock Holmes van liftenland weet vanuit meerdere invalshoeken overzicht te creëren.


Gerrit Ausma – Sr. adviseur

Met bagage van vinden en creëren van oplossingen in liftenland. Communicatie is de kracht van het samenwerken met het team, de klanten, hun partners en alle andere partijen daaromheen. Advies op niveau en onafhankelijk maakt de meerwaarde die we met elkaar zoeken, vinden en leveren.


Judith Heins – medevennoot  en  administratief management

Houdt overzicht en zorgt er voor dat de organisatie geolied loopt. Ervaren in communiceren, alert en snel.