Verlaagde 6% BTW regeling voor echt onafhankelijk advies diensten tot 1 juli 2015

6% BTW regeling van toepassing

Na maanden wachten op de belastingdienst hebben we afgelopen week schriftelijk bevestigd gekregen dat een groot deel van onze diensten wel degelijk onder de 6%  BTW regeling vallen. Dit houdt in dat wanneer u of uw klanten BTW niet terug kunnen vorderen, u gebruik maakt van onze dienstverlening én we deze voor 1 juli 2015 hebben opgeleverd, u daar 15 % minder kosten aan heeft door het gunstige verlaagde Btw-tarief.

NU opdrachten verstrekken voor “Effectieve LiMaBasic™ Conditiemetingen” en of “Efficiënt LiMaBase® Projectmanagement” projectbegeleiding voor Planmatig Onderhoud aan liften in woongebouwen ouder dan 2 jaar, betekent in de meeste gevallen dat er 15 % BTW te besparen valt. Vraag na of dat voor jouw organisatie ook geldt.

We hebben waanzinnige acties in voorbereiding om te communiceren, waarbij we snel en effectief van dienst kunnen zijn om je organisatie te laten profiteren van de gunstige regeling. Het is daarbij wel zo dat ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Grotere aantallen liften? Neem ook direct contact op voor de mogelijkheden.

Capaciteit

Het is zaak rekening te houden met het starten van projecten later dan in maart al bijna te laat kan zijn om uitvoeringen van beperkte renovatie of moderniserings projecten . De liftbedrijven zitten voor de uitvoering over het algemeen al flink vol tot 1 juli. Bij twijfel of het haalbaar is, neem direct contact op: office @ peron.nl (spaties verwijderen) of 0252-544962. Laat die 15% minder kosten niet voorbij gaan.

Uitstellen van beslissingen kost direct veel geld. Neem de kans waar. Liever dat wij contact opnemen? KLIK op onderstaande button en laat uw contactgegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

 

Ja, neem contact met mij op!

Regeling reeds afgeronde projecten

Voor die relaties die het betreft, worden op korte termijn een schriftelijke toelichtingen gestuurd hoe we uitwerking geven aan eventuele correcties.

Geplaatst in Algemeen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.