Teveel BTW laten weglopen? Neem NU direct actie, want:

Laat je gespaarde geld niet weglopen. Want twee keer  knipperen met je ogen en een half jaar is voorbij.

 

Direct starten en aanbesteden van planmatig onderhoud is NU nog realistisch. Wacht niet tot maart, dan ben je te laat om het werk ook nog op tijd opgeleverd te krijgen. Bovendien ben je niet de enige partij die het werk uitgevoerd wilt hebben om gebruik te maken van de tijdelijke 6% BTW regeling die eindigt op 1 juli 2015.

 

NEEM NU contact op via

office @ peron.nl (spaties verwijderen) of 0252-544962

en vraag naar de mogelijkheden. Of stuur een verzoek om contact op te nemen via onderstaande knop:

 

Ja, neem contact met mij op!

 

Het is zaak rekening te houden met een levertijd van gemiddeld 3 maanden bij liftbedrijven, als je nog wilt renoveren en gebruik wilt maken van de tijdelijke BTW maatregel.

 

Waar geldt het dan voor:

Voor het arbeidscomponent bij het renoveren of repareren van liften die in gebouwen, ouder dan 2 jaar, is de tijdelijke verlaging tot en met 31-12-2014 verlengd en vevolgens weer tot 1 juli 2015. Dit valt zo te lezen onder aan de pagina op onderstaande link:

http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/wetswijziging/verlaging-btw-verbouwingen-renovatiewerken-bestaande-bouw

Ook geldt dit voor het arbeidsdeel dat binnen een onderhoudscontract voor liften valt. Het gaat dan om dat arbeidsdeel dat betrekking heeft op onderhoud op locatie in het betreffende gebouw. Er zijn verdeelsleutels mogelijk die het voor liftbedrijven eenvoudiger en voor jou duidelijker maakt.

 

Vraag ernaar bij je leverancier. Beter vooraf dan achteraf. Dan weet  je waar je aan toe bent.

 

Heb je nog vragen of wil je iets toe voegen? Vul in het tekstvak hieronder je reactie.

Interessant? Deel het dan via de sociale media knoppen. Alvast bedankt.

Geplaatst in Algemeen, Nieuws.

5 reacties

  1. Pingback: Verlenging lage BTW 2015 - WikiLift Liftmanagement Kennisplatform

  2. Periodieke keuringen vallen niet onder de 6% BTW regeling. Het geldt alleen voor onderhoudswerkzaamheden op locatie in reeds in gebruik zijnde woningen en woongebouwen. Een keuring is geen onderhoudsactiviteit. Net als de APK keuring van een auto een controle is op veiligheid. Het veranderd niets aan de situatie. Wel wanneer er een afkeuring plaats vindt, dan kan dit betekenen dat er onderhoud nodig is. De partij die dat dan uitvoert heeft wel te maken met de 6% BTW regeling. Maar let wel op, dit geldt nog tot eind 2014. Alle renovaties, reparaties die nu uitgesteld worden kosten volgend jaar 15% BTW meer.

    De regeling geldt wel voor bijvoorbeeld ontwerpende partijen, met tekeningen en dergelijke, zoals een architect die de gehele uitvoering van het ontwerp ook begeleid.

    [Reply]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.