Fijne dagen en gezond 2018

2018 in aantocht

Zo aan het einde van het jaar is het gebruikelijk om gedachten eens de revue te laten passeren over wat er is gebeurd afgelopen jaar. Dat is traditie. Nu houd ik er zelf wel van om van tradities af te wijken. Hoewel, het overdenken van afgelopen jaar is wel iets dat me voortdurend bezighoudt. De raderen draaien altijd. Elke dag. Essentieel voor geluk of voldoening. Is niet hetzelfde. Toch horen ze bij elkaar.

In het bijzonder dank ik, namens ons team, alle relaties die het mogelijk hebben gemaakt om succesvol te zijn met vele zaken. Dank aan de vele klanten, leveranciers en andere relaties die er een grote bijdrage aan leveren om zaken op orde te brengen en te houden.

Voor komende dagen en met name voor 2018 wens ik eenieder heel veel gezondheid, voldoening, geluk, energie en bovenal liefde. Iedere dag. Wees bewust dat er iedere dag zaken lukken, groot en klein. Bewustzijn van elke kleine en grote stap maakt dat er beweging is. Blijf in beweging, altijd. Bewust zijn dat het alleen nu is en niet morgen. De beleving is nu.

Fijne dagen en 2018 met liefde in nu. Altijd. Het mag. Nu.

Péron van Stralen

Geplaatst in Algemeen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.